____________________
menu

19:53
World Chocolate Day

 Cьогодні в нашому садочку свято всіх ласунів - "Свято шоколаду" . Наші креативні вихователі провели з дошкільнятами цікаві бесіди про історію виникнення цього свята; як виготовляються шоколадні цукерки і карамельки; про існування шоколадного дерева, на якому ростуть какао боби; про користь та шкоду від солодкого.
До наших лілейченят завітали в гості безліч героїв: і шоколадка Ласунка, з якою дітки танцювали, грали в цікаві ігри та конкурси, під час проведення яких, враховувалася відповідна дистанція. Дітвора із задоволенням носила на голові плитку шоколаду, щоб та не впала; відгадували на смак цукерку; сортували цукерки на шоколадні, мармеладні і карамельки. А шоколадний ведмедик, разом з казковими героями казки "Колобок" на Шоколадний лад, шукали солодкий скарб. Сама Королева Шоколаду завітала до діток,щоб  провести експеримент із шоколадом (розтоплювали шоколад  на водяній бані). Від побаченого дітлахи отримали безліч позитивних емоцій і солодкі подаруночки! Завершилося свято шоколадним флешмобом. 
"Свято шоколаду "– це прекрасна можливість поекспериментувати на кухні, подарувати собі і своїм близьким гарний настрій, а головне, поласувати своїми улюбленими солодощами. Влаштовувати такі шоколадні дні можна набагато частіше, ніж один раз на рік. Це точно піде на користь всій родині і подарує не тільки нові кулінарні шедеври, а й море позитивних емоцій усім: і дорослим, і малечі!

Переглядів: 161 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar