____________________
menu

13:01
Гостини на фабрику м'якої іграшки ПП «Копиця»

 Із давніх-давен славилася Україна розмаїттям народних свят, звичаїв та обрядів. Підтримуючи гарні традиції дідів та прадідів, щорічно, дошкільнята ДНЗ№9 «Лілея», разом із музичним керівником Йоткою Я.М.розучують колядки, щедрівки, засівалки та від щирого серця вітають ними добрих друзів «Лілеї». Як співається в коляді: «А той третій празник – Святе Водохреща». Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан, або Водохреща.

Ось і цього року тішили малята сімейної групи №1 своїм співом працівників фабрики м'якої іграшки ПП «Копиця». До майстрів завітали герої: Різдвяна зіронька (Аня Ливенко); Щедрий вечір (Аня Рибкіна); Йордан (Богдан Овдієнко). Дорослі і діти бажали одне одному щастя, здоров'я, достатку на многії та благії літа, адже спів різдвяних пісень, колядок і щедрівок робить людей добрішими, справедливішими, милосерднішими, гуманнішими.

Господиня Копиця Н.М. подякувала дошкільнятам та подарувала солодощі й м’які іграшки, запросивши колядників в гості на наступний рік. 

Переглядів: 683 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar