____________________
menu

21:04
Весну вітаймо у Лілеї

Березень — перший місяць вес­ни.Навесні народжується все пре­красне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля.У  березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями – це весна.
Так з 15 по 23 березня у всіх вікових групах закладу пройшло святкування «Весну вітаймо!». Дітки разом із педагогами закладу "Лілея" зустрічали весну. Свята проводились у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Батьки приготували для дітей сценічні костюми  відповідно до ролей дітей, які вражали своєю вишуканістю, різноманітністю. Вихованці красномовно декламували вірші, весело співали пісень, артистично виконували інсценівки та майстерно танцювали, приємно вражаючи своїми талантами. Діти дарували різноманітні подарунки, зроблені власними руками. Всі ранки відвідала «Весна», з яскравими квітами  та дарувала весняний настрій всім присутнім.
Разом з весною «прилітали» на свята і Сороки, і Шпачки, і Ластівки, які приносили весняні новини.
У старших групах (вихователі І.М.Плюта, О.Г. Федько, А.І. Карапута, З.О. Мозгова, Н.С. Стрілко) була постановка казки "Дюймовочка", на якій з трепетом у душі діти переймалися історією дівчинки, співали пісні, читали вірші для своїх найрідніших, розігрували сценки.
Зачаровували всіх присутніх пісні і танці дітей (керівник С.Є. Арєф'єв, І.В.Яцина) «Джентельмени», «Квіти та жуки», «Весняна капель», «Танок жабенят», "Журавлі"... А під час проведення ігор проявили високий артистизм, винахідливість та спритність.
Свято зустрічі весни в садочку вдалося на славу й принесло у душі малечі та всіх дорослих красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло.

Фотозвіт https://www.facebook.com/profile.php?id=100021893111650&sk=photos_albums

Переглядів: 112 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar