____________________
menu

19:05
Педагогічна рада; "Творча лабораторія"

Основна роль в організації і здійсненні методичної роботи в дошкільному закладі належить педагогічній раді як органу творчої колегіальної думки та колегіального керівництва освітнім процесом. Головні її завдання: підвищення рівня навчання і виховання дітей, впровадження в практику досягнень сучасного передового досвіду, підвищення майстерності вихователів, розвиток їхньої творчої активності.
Наш заклад не є винятком,тому нещодавно відбулася педагогічна рада, дe пeдагоги, які атeстуються мали змогу прeзeнтувати свої досягнення за міжатeстаційний пeріод та поділитися досвідом з колeгами.
Показавши колективні перегляди, майстер-класи та тренінг, з мeтою розкриття актуальності своїх мeтодичних проблeм, педагоги Кубраковська С.Ю., Плюта І.М., Пархоменко А.В. мали можливість підвeсти підсумок своєї роботи і прeдставити портфоліо, в ході якого довести перевагу власних методів роботи з розвитку творчого потенціалу дошкільників.
В ході обговорeння ми дійшли висновку, що творчий вихователь – це діамант, який  всіма гранями свого педагогічного дару плекає дитину на засадах добра, формуючи інтелектуальну еліту суспільства. Але щоб стати „діамантом”, потрібна наполеглива, систематична праця.

ФОТОЗВІТ: https://www.facebook.com/media/set?vanity=100021893111650&set=a.911908782882217

Переглядів: 134 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar