____________________
menu

17:26
Ходить по Землі Святий Миколай

Боже, Отче глянь на діти,

На прекрасні твої квіти.

Світи сонцем і зірками,

Над малими діточками.

 

 Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая.

День Святого Миколая – улюблене свято усіх дітей, а  на його настання чекають не тільки діти, навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Для багатьох людей дуже важливо вірити в дива, бо це дарує надію. Цей день - прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом із дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх. Кожного року, приходить Св. Миколай непомітно, проникаючи у їхнє житло, даруючи омріяні подарунки.

Завітав він на гостину з традиційними домашніми та запашними пряниками і до вихованців нашого садочка. З великою радістю діти зустріли бажаного гостя і в молитві звернулися до Святого Миколая-чудотворця. Вихованці дитсадка насолоджувалися виставою за участі Вовка та Лисиці, які пропонували  їм різочки та бажаючих не знайшлося. Виявилося, що наші дітлахи дуже слухняні  та  ввічливі.

У відповідь за добрі справи, людяність, безкорисливість, небайдуже ставлення до підростаючого покоління Св. Миколай привітав і запрошених на свято гостей: помічника Народного депутата О.М. Кодоли Т. М. Стратілат, депутатів Ніжинської міської ради О.В. Шалая та А.О. Гомоляка, директора КП «СЄЗ» М.Д. Борисенка і  начальника Управління освіти Ніжинської міської ради С.М. Крапив’янського, які також прийшли з подарунками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Діти разом з вихователями та музичними керівниками демонстрували свої таланти гостям і насолоджувалися подарунками протягом дня. 

Не залишила дошкільнят без уваги і депутат обласної ради Наталія Миколаївна Копиця, яка подарувала дітям іграшки та фрукти.

Діти з великим захопленням розказували батькам про проведене свято, яке пройшло весело, всі були задоволені і пообіцяли бути чемними цілий рік, щоб Миколай знову завітав наступного року.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 543 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar