____________________
menu

21:49
Виставка-презентація науково методичної та психолого-педагогічної літератури (тиждень екології та психології)

Книга – це незамінний носій інформації. Завдяки книгам ми не тільки отримуємо простий і зрозумілий доступ до ідей і знань, моральних і духовних цінностей, ми торкаємося до справжніх творчих досягнень та розумінню краси нашого людства.

Сьогодні 23 квітня 2018 р. у Всесвітній день книг і авторського права у ДНЗ № 9 «Лілея» було організовано виставку науково-методичної літератури з питань дошкільної освіти.

Наші вихователі (Шумейко І.М., Лавріненко Т.В., Колесник А.С., Чорненко Ю.С.), крім презентації дидактичних посібників, продемонстрували свій доробок розвивального наочно-дидактичного матеріалу. Вихователь старшої групи Плюта І.М. представила виготовлений власноруч натюрморт із фетру «Красиве, корисне, смачне» та народознавчий куточок на тему «Збережемо українські традиції»; вихователі груп раннього віку презентували сенсорну стіну «Пори року» (Федько О.Г.) і дидактичну гру «На весняній галявині» (Кубраковська С.Ю.).

Основна мета нашої виставки – це обмін досвідом, розповсюдження перспективних педагогічних надбань педагогів закладу. Сьогодні ми зрозуміли, що такі заходи ефективно стимулюють творчість педагогів, підвищують їхню професійну компетентність.

 

Переглядів: 527 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar