____________________
menu

15:48
Просто посміхнись…

Просто посміхнись…

В ДНЗ№9 з 03.04 -07.04.2017р.тривав  тиждень психології, що  пройшов під девізом: «Просто посміхнись …» і крихітні промінчики тепла несміливо прокрадуться в твою засмучену душу, зігріють серце, і, розлившись солодким спокоєм, запалять твої очі. Життя, не ті дні, що пройшли, а ті, що запам’яталися!».

    Цей   тиждень запам’ятався і дітям, і дорослим  тим, що  він був  не звичайний, а різнокольоровий: понеділок – день зелений, ніжний,лісовий, приємний; вівторок – червоний, він яскравий і святковий; середа у нас – день жовтий, теплий, сонячний, солодкий; а четвер у нас - день синій прохолодний і спокійний; п’ятниця – день кольоровий, він барвистий, веселковий.  

        Практичний  психолог Пархоменко А.В. та музичний  керівник  Йотка Я.М. провели розвагу для ясельної, молодшої та старшої груп на тему: «Сміх подовжує життя», мета якої – ознайомити дітей з жартівливими іграми та конкурсами; розвивати мислення, пам'ять, кмітливість; виховувати почуття гумору. Звичайно, що не обійшлося і без сюрпризів – зустріч  з клоунами,що  веселили , смішили  та  радували  дітлахів.

Переглядів: 554 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar