____________________
menu

23:54
Подорож до країни Толерантія

16 листопада відзначають всесвітній день Толерантності. Тому, відповідно до річного плану практичного психолога Пархоменко А.В., було проведене заняття-квест для старшої та сімейної групи № 1 та 2, мета якого закріпити поняття «толерантність», «толерантна особистість», показати значущість толерантної поведінки під час взаємовідносин з іншими, формувати навички без оціночного спілкування.

На свято були запрошені гості: депутат Чернігівської обласної ради Бойко Людмила Василівна, методист міського методичного кабінету Гіль Олена Миколаївна, практичний психолог-методист Герасименко Галина Анатоліївна ДНЗ № 17 та практичний психолог-методист Самойленко Марія Кузьмівна ДНЗ № 21. Щиро дякуємо, що знайшли час і прийшли до нас на гостини.

Діти вирушили в подорож на чарівному потязі у країну, яку не знайдете на карті, але знайдете в своєму серці, душі, думках – країна Толерантія. Їх зустрів Райдужний хранитель (у ролі вихователь старшої групи Чорненко Ю.С.), який попросив допомогти йому у біді, адже злі вчинки, зруйнували символ країни – «Райдужний прапор» і різнобарвні шматочки розлетілися по всій планеті. Дошкільнята із задоволенням мандрували станціями: Казкова, де на них чекала гра добрих і злих героїв, Скажи навпаки, на якій діти вчилися погане перетворювати на хороше, Всезнайок, де продемонстрували свої знання називаючи закінчення віршиків, Добрих справ, на якій дітям належало придумати добрі справи і вчинки, які вони здійснюватимуть протягом всього тижня. На останок Райдужний хранитель залишив на знадку малечі долонькі щастя, які діти мали змогу або комусь подарувати та отримаєте при цьому величезне задоволення і гарний настрій, або залишите собі! Кожен вирішував сам! Подорожуючи по країні Толерантія, діти відпочили, граючись закріпили поняття «толерантність», «толерантна особистість», отримали море позитивних емоцій, а головне навчилися дарувати людям радість.

 

 

 

 

Переглядів: 457 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar