____________________
menu

22:00
Новорічні пригоди сімейної групи № 2 та старшої групи

Марафон новорічних свят підходить до свого логічного завершення і сьогодні малюки сімейної групи № 1 (Вихователі: Колесник А.С., Бойко Ю.І.) та старшої групи (Чорненко Ю.С., Плюта І.М.) у різноманітних костюмах східних красунь, царів та принців, сніжинок, зими, затамувавши подих, намагалися розсмішити Несміяну, зустрічаючись із художником, піратами, Бабою Ягою, кухарями і звичайно, Дідом Морозом. Вони із радістю водили новорічний хоровод, читали вiршi, танцювали, співали, грали у веселi iгри.

Особливо запальним був танок східних красунь. Ніхто з присутніх в залі батьків не був осторонь. Глядачі підтримували маленьких артистів оплесками. Щирі посмішки стали гарним подарунком для Діда Мороза, натомість і Дідусь привітав діток солодощами та новорічними сувенірами.

Влаштувати казкове свято для малюків – завдання не з легких. На щастя, діти є найщирішими акторами. За це їм велике спасибі! 
Від усього серця вітаємо Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені і радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла і надії.
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма.Він був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями, подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.
Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Переглядів: 488 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar