____________________
menu

17:32
Як козаки й козачки ярмаркували…

Щоб виростали в нас сини

І донечки під ясним небом,

Щоб не було ніде війни,

Лиш добрий мир і все, як треба.

 

У дошкільному навчальному закладі № 9 «Лілея» завжди шануються українські звичаї і традиції. Тому усвідомлюючи необхідність та актуальність формування духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, педагогічний колектив намагається якомога раніше пробудити в дітях любов та повагу до рідного дому, дитячого садка, інтерес до історії своєї країни, формувати у них такі риси характеру, які допоможуть стати гідною людиною та гідним громадянином своєї країни.

Ось і напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України відбулося дійство «Як козаки й козачки ярмаркували…», яке підготували вихователі Тетяна Веніамінівна Лавріненко (група «Кзкарики») та Валентина Іванівна Герасименко (група «Веселики») разом із своїми вихованцями на чолі із музичним керівником Ярославом Миколайовичем Йоткою .

Продемонструвавши свої таланти, козаки й козачки показали те, що в маленьких серцях зростають паростки любові до рідного краю, глибоке почуття патріотизму та національної гідності.

Хочеться щоб веселих та яскравих днів було побільше, щоб посмішки ніколи не зникали з дитячих вуст, щоб росли здоровими,сильними духом, щоб цінували братство і згоду бо ми є нащадки козацького роду!

Із нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

 

 

 

Переглядів: 365 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar