____________________
menu

10:35
Екскурсія до музейного комплексу при НДУ ім. М.Гоголя

13 квітня 2018 року вихованців старшої групи «Чомусики», на чолі з вихователями Чорненко Ю.С., Плютою І.М., вихователем-методистом Тукач І.І. та практичним психологом Пархоменко А.В., радо зустрів Гоголівський корпус Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, де відбулася екскурсія до музейного комплексу. Адже музей як спосіб пізнання світу містить великий потенціал для особистісного розвитку дошкільнят, він розширює «середовище існування» дитини вже з дошкільного віку, є місцем інтелектуального відпочинку.

Провідний фахівець музейного комплексу Парубець Анна Сергіївна запросила дітей до картинної галереї, де малюки дізналися про творчість Сергія Федоровича Шишка, який був частим гостем НДУ. Він подарував закладу 36 власних творчих робіт. Дошкільнят надзвичайно вразили картини західноєвропейського живопису епохи Ренесансу. Наші маленькі «Чомусики» задавали безліч запитань Анні Сергіївні, ділилися своїми враженнями.

Екскурсія продовжилася в музеї “Homo sovieticus”, який було відкрито першого лютого 2018 р. Дітлахам було тут надзвичайно цікаво, адже вони не тільки почули, побачили як жили їхні мами і тата, бабусі та дідусі, а, найголовніше, малюки мали можливість до всіх експонатів доторкнутися, взяти до їх рук.

Із музею діти вийшли задоволені, з позитивними емоціями та бажанням прийти ще!

Переглядів: 489 | Додав: sad9 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar